Blogger jeg liker å lese

May Irene sine tanker og ord finner du på http://www.mayirene.wordpress.com
Endelig har May Irene lansert egen blogg. Jeg ble kjent med May Irene i jobben som lærer. Hun fikk meg til å gruble, boble over av latter, og fundere over hendelser i hverdagen. Å følge May Irene i hverdagen er som en god fest. Jeg har fått enda en god blogg å følge.

www.jakobarvola.com  Dette er bloggen som jeg er særdeles trofast mot. I løpet av ei uke må jeg regelmessig innom Jakob Arolas verksted for tekst, bilder og lyd.
Formidlingsevnen til bloggeren er utrolig bra. Jeg blir ofte engaskjert ved å lese denne bloggen. En reise i ord, bilder og lyd.

www.trinegrung.no  På en lett og ledig måte skriver Trine Grung om alt fra mote til dagsaktuelle temaer. Med sin åpne og uredde væremåte, fenger denne bloggen meg godt. Dette er dama som klarte å komme på Opras show i USA hele to ganger. Bare det sier litt om bloggerens pågangsmot. Se og lær av denne dama, sier jeg bare.

I denne bloggen skriver Bodø-jenta Karina Lund Sommerseth om sitt liv i Hammerfest. Karina blogger om store og små begivenheter i Hammerfest. I tillegg deler hun en del av sitt eget liv. Og det er helt klart at hun er lidenskaplig interessert i interiør. Hun får selv meg, som ikke er særlig opptatt av ting og tang, til å bli nysgjerrig på det som preger motebildet i hus og hjem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s